Home

 Contact

 Online Coaching

 

 Productinformatie

 Webwinkel

 

 Gezond ontbijt

 Afslanken

 Vitaliteit

 Sportvoeding

 Specifieke programma's

 

 Proefpakket

 Shakerecepten

 

 Uiterlijke verzorging

 Zakelijk kans

 Vragen & antwoorden

 
 
GEZOND HART
 
Of u nu 20, 40 of 60 bent, nu is de tijd om goed voor uw hart- en bloedvaten te gaan zorgen. Onze Hart Plus programma’s bevatten producten welke door Nobel-prijs winnaar Dr. Louis Ignarro onderschreven worden. Ze geven u op een eenvoudige manier de ondersteuning voor een gezond hart, een schoon bloedvatenstelsel en goede cholesterolwaarden en bloeddruk.De Formule 1 maaltijdvervangers bevatten 9 gram sojaproteïnen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat tenminste 25 gram soja-eiwit per dag als onderdeel van een dieet arm aan verzadigde vetten, kan helpen bij een verlaging van het cholesterolgehalte. Sojaproteïne-inname kan verder verhoogd worden met o.a. proteïne poeder, sojamelkproducten, sojabonen & soja tofu.

Hogere inname van niet oplosbare vezels kunnen cholesteroldaling stimuleren. Deze vindt u o.a in onze Vezel- en Kruidentabletten.

Het effect van visolie op hart- en vaatziekten wordt al meer dan dertig jaar bestudeerd. Er kan ondertussen dan ook zonder twijfel worden beweerd dat omega-3 vetzuren uit visolie een zeer positieve invloed hebben op het voorkomen van hart- en vaatziekten. Er is aangetoond dat 1 gram visolie per dag de totale sterfte alsook de sterfte als gevolg van hart- en vaatziekten significant doet dalen. Visolie helpt bij het voorkomen van een hartinfarct en plotselinge hartstilstand.

Andere mechanismen zijn een verhoging van het goede HDL2-cholesterolgehalte, een lichte bloedverdunnende- en een ontstekingsremmende werking. Deze ontstekingsremmende werking voorkomt dat LDL-cholesterol zich afzet tegen de bloedvatwand en zo afsluiting van een bloedvat veroorzaakt.

Herbalifeline visoliecapsules bevatten olie van diepzeevis, de zuiverste vorm die er bestaat. In combinatie met een unieke kruidenmelange, welke tevens nasmaakproblemen voorkomt, ondersteunen zij door de hoge concentratie van Omega-3 vetzuren een gezond hart- en bloedvatenstelsel.

Het revolutionaire product Niteworks is ontwikkeld in samenwerking met Nobelprijswinnaar Dr. Louis Ignarro. Samen met een aantal collega’s ontdekte hij het enorme belang van de stof stikstofoxide voor o.a. de hart- & vaatwerking, bloeddruk & cholesterol. Hij ontwikkelde een voedingssupplement die op een natuurlijke manier deze stikstofoxide verhoogd. Een enorm waardevol product!

 

Herbalife Gezond Hart programma's

 
Hart Plus I
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Een basisprogramma voor mensen die preventief goed voor hun hart- & bloedvaten willen zorgen. Past uitstekend in een cholesterolverlagend dieet
Voldoende voor 1 maand product gebruik.

1x F1 Voedingsshake
1x F2 Multivitamine-complex
1x Vezel-&Kruiden
1x Herbalifeline

Hart Plus II
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Een topprogramma voor mensen die preventief goed voor hun hart- & bloedvaten willen zorgen of reeds problemen op dit gebied kennen. Past uitstekend in een cholesterolverlagend dieet.
Voldoende voor 1 maand product gebruik.

1x F1 Voedingsshake
1x F2 Multivitamine-complex
1x Vezel-&Kruiden
1x Herbalifeline
2x Niteworks

Meer informatie?
 
Heeft u een vraag? Vul dit contactformulier in. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.
Bestel uw Herbalife producten hier in onze webwinkel
 
 
 

© 2011 - 2015 Coaching Wellness | Alle rechten voorbehouden |  Privacy  |  Disclaimer