Home

 Contact

 Online Coaching

 

 Productinformatie

 Webwinkel

 

 Gezond ontbijt

 Afslanken

 Vitaliteit

 Sportvoeding

 Specifieke programma's

 

 Proefpakket

 Shakerecepten

 

 Uiterlijke verzorging

 Zakelijk kans

 Vragen & antwoorden

 
 
GEWICHTSBEHEERSING
 
Een ongezonde leefstijl draagt in belangrijke mate bij aan de ziektelast in Nederland. Overgewicht is een toenemend volksgezondheidprobleem, zowel bij jeugdigen als bij volwassenen. Oorzaken van overgewicht zijn te weinig lichaamsbeweging en te veel en ongezond eten. Het voedingspatroon in Nederland bevat gemiddeld te veel vet en te weinig groenten en fruit.

Al bijna 50% van de Nederlanders heeft overgewicht (meer dan 8 miljoen) en bijna 2% van de Nederlanders heeft ondergewicht (320.000). Naast overgewicht wordt ondergewicht ook een steeds groter probleem, zeker bij de jeugd. Dit blijkt uit cijfers van het RIVM en het CBS.

De vraag is dus hoe is het zover gekomen. Het antwoord daarop lijkt simpel maar bestaat uit een aantal verschillende factoren. De belangrijkste factoren zijn de verandering van onze eetgewoontes en de voedingswaarde van de voeding die we consumeren. Onze lichamelijke en geestelijke gezondheid raakt door onvolledige voeding uit balans.

Of u nu wilt afslanken of aankomen, voeding is de basis om dit te realiseren.

Ongeacht uw doel kunnen wij u hierbij uitstekend helpen. Uw persoonlijke coach geeft u uitleg over het functioneren van het menselijk lichaam en helpt u uw doel te bereiken en te behouden.

Er worden maaltijdvervangers en voedingssupplementen van Herbalife geadviseerd. Door middel van deze producten is het door u gestelde doel op wetenschappelijk verantwoorde wijze te bereiken.

Maaltijdvervangers. Het voedingscentrum zegt; "Uit onderzoek is gebleken dat mensen met behulp van maaltijdvervangers meer afvallen en beter op gewicht blijven dan met een ‘gewone’, energiebeperkte voeding."

 

Herbalife gewichtsbeheersingprogramma

 
Gewichtbeheersing
 Bestellen (Prijs op aanvraag)

Programma voor die mensen die hun gewicht onder controle willen houden.
Voldoende voor 1 maand productgebruik.

1x F1 Voedingsshake
1x F2 Multivitamine-complex
1x Vezel-&Kruiden


Meer informatie?
 
Heeft u een vraag? Vul dit contactformulier in. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.
Bestel uw Herbalife producten hier in onze webwinkel
 
‘Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het gewichtsmanagementprogramma van Herbalife waaronder onder andere, evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water drinken, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust, individuele resultaten kunnen variëren.’
 
 
 

© 2011 - 2013 Coaching Wellness | Alle rechten voorbehouden |  Privacy  |  Disclaimer