Home

 Contact

 Online Coaching
 

 Productinformatie

 Webwinkel

 

 Gezond ontbijt

 Afslanken

 Vitaliteit

 Sportvoeding

 Specifieke programma's

 

 Proefpakket

 Shakerecepten

 

 Uiterlijke verzorging

 Zakelijk kans

 Vragen & antwoorden

 
 
VOEDING VOOR 50 +
 
Juiste Balans door extra supplementen
 
Met name de F1 Voedingsshake in combinatie met F2 Vitaminencomplex is voor veel senioren een zeer goede oplossing. Het bevat namelijk alle benodigde voedingsstoffen in de juiste verhouding. Daarbij worden deze stoffen zo snel in de bloedbaan opgenomen dat dit nauwelijks energie kost, waardoor veel senioren een veel fitter gevoel ervaren.
Zeker tijdens en na ziekte en ziekenhuisopname kan dit het herstel enorm ondersteunen. De plantaardige soja-eiwitten ondersteunen daarbij het noodzakelijke behoud van spierweefsel. Daarnaast bevatten deze soja-eiwitten zgn. fyto-oestrogeen. Naast het feit dat deze stoffen een gunstige invloed hebben bij het voorkomen van hart- & vaatziekten, kan deze stof ook helpen bij overgangsklachten als opvliegers en overmatig zweten.
Ook kan de voedingsshake helpen de calcium/magnesium inname op peil te houden voor de preventie tegen botontkalking.
 
De verhouding tussen de enkelvoudige koolhydraten (suikers) en complexe koolhydraten (vezelstoffen) raakt vaak ook uit balans. Met name voor senioren is de hoge inname van suikers en de lage inname van vezelstoffen zorgelijk in verband met de mogelijk grotere kans op ouderdomsdiabetes. De inname van de dagelijks benodigde extra vezels is te verhogen door onze Vezel- & Kruidentabletten.

De inname van vetten door ouderen is over het algemeen, net als voor de totale bevolking, aan de hoge kant. Met name voor senioren is de hoge inname van verzadigde vetten en de lage inname van (meervoudig) onverzadigde vetten zorgelijk in verband met de grotere kans op chronische ontstekingsbeelden (gewrichten), hart- en vaataandoeningen en kanker.
 
Het effect van visolie op hart- en vaatziekten wordt al meer dan dertig jaar bestudeerd.

Er kan ondertussen zonder twijfel worden beweerd dat omega-3 vetzuren uit visolie een zeer positieve invloed hebben op het voorkomen van hart- en vaatziekten. Er is aangetoond dat 1 gram visolie per dag de totale sterfte alsook de sterfte als gevolg van hart- en vaatziekten significant doet dalen. Visolie helpt bij het voorkomen van een hartinfarct en plotselinge hartstilstand.

Andere mechanismen zijn een verhoging van het goede HDL2-cholesterolgehalte, een lichte bloedverdunnende- en een ontstekingsremmende werking. Deze ontstekingsremmende werking voorkomt dat LDL-cholesterol zich afzet tegen de bloedvatwand en zo afsluiting van een bloedvat veroorzaakt.

Helaas is op dit moment de inname van deze vetzuren in de dagelijkse voeding veel te laag zoals blijkt uit recent onderzoek van de Universiteit van Maastricht *)

Herbalifeline visoliecapsules bevatten olie van diepzeevis, de zuiverste vorm die er bestaat. In combinatie met een unieke kruidenmelange, welke tevens nasmaakproblemen voorkomt, ondersteunen zij door de hoge concentratie van Omega-3 vetzuren een gezond hart- en bloedvatenstelsel.

*) Bron: “a-Linolenic Acid Metabolism in Humans”. Doctorate Ms. Drs. Petra L.L. Goyens at the Faculty of Health, Medicine and Life Sciences

 
Extra bescherming
De degeneratie van de weefsels op latere leeftijd is uiteindelijk het gevolg van schade door vrije radicalen.
Wereldwijd onderzoek heeft aangetoond dat deze degeneratie in grote mate bijdraagt aan het ontstaan van ouderdom gerelateerde aandoeningen, zoals hart- en vaataandoeningen, gewrichtsklachten, staar, bindweefsel- en spierzwakte, aandoeningen aan de luchtwegen, aandoeningen aan het zenuwstelsel (zoals doofheid), concentratie en geheugen, dementie en Parkinson - en aantasting van het immuunsysteem met een verhoogde kans op infecties en kanker als gevolg.

Over het algemeen kan dus gesteld worden dat naar mate de jaren verstrijken, de behoefte aan anti-oxydanten toeneemt. Anti-oxydanten zijn stoffen die bescherming bieden tegen schade door radicalen en daardoor de kans op voorgenoemde aandoeningen verkleinen.

Van een aantal anti-oxydanten is door klinisch onderzoek onder ouderen inmiddels de beschermende werking aangetoond. Recente voorbeelden zijn: verminderd kans op bepaalde vormen van dementie door een combinatie van vitamine C en vitamine E, minder kans op kanker door selenium en carotenoïden en bescherming tegen hart- en vaataandoeningen, gehoorverlies en verminderde activiteit van T-cellen door vitamine E. *)

De producten Rose-Ox & Schizandra Plus bevatten veel van deze anti-oxydanten om u te helpen de vrije radicalen zo snel mogelijk af te voeren. Ze werken elk op hun eigen manier. Laat u adviseren welk supplement voor u het juiste is.Het revolutionaire product Niteworks is ontwikkeld in samenwerking met Nobelprijswinnaar Dr. Louis Ignarro . Samen met een aantal collega’s ontdekte hij het enorme belang van de stof stikstofoxide voor o.a. de hart- & vaatwerking, bloeddruk & cholesterol. Hij ontwikkelde een voedingssupplement die op een natuurlijke manier deze stikstofoxide verhoogd. Een enorm waardevol product!

*) Bron: National Cancer Institute, USA.

 

Herbalife 50 + programma

 
Pakket 50+
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
1x F1 Voedingsshake
1x F2 Multivitaminen-complex
1x Vezel&Kruiden
 

Eventuele aanvullende producten


 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalifeline
Een eersteklas voedingssupplement op basis van visolie. Vroeger slikten we gewoon een capsule levertraan om gezond te blijven. Maar tegenwoordig is dat, met ons druk en stressvol bestaan, echt niet meer voldoende.

 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Niteworks®
Wat is Niteworks? Niteworks is ontdekt door en ontwikkeld in samenwerking met Dr. Louis Ignarro, Nobellaureaat 1998 op het gebied van Physiologie of Medicijnen, "Stikstofoxide als signaalmolecule in het bloedstelsel".

RoseOx®
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Antioxidant voedingssupplement op kruidenbasis. In de prehistorie leefde de mens op bessen, vruchten en allerlei planten. Vandaag de dag (over)leven de meeste van ons op kant-en-klaar maaltijden, fastfood en andere bewerkte voedingsmiddelen.

 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Schizandra Plus
Herbalife Schizandra Plus is een anti-oxidantenformule met essentiële nutriënten die een synergetisch effect hebben.

Meer informatie?
 
Heeft u een vraag? Vul dit contactformulier in. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.
Bestel uw Herbalife producten hier in onze webwinkel
 
 
 

© 2011 - 2015 Coaching Wellness | Alle rechten voorbehouden |  Privacy  |  Disclaimer